CANADA: ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Δήθεν βιασμός, όπως δήθεν κακοποίηση γυναικών (μπράβο ισότητα)!!!

Ο διάσημος Γάλλος γυναικολόγος και ειδικός στην εξωσωματική γονιμοποίηση, Αντρέ Αζού, κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση 33 ασθενών του. Ο γιατρός έχει ξεγεννήσει την Κάρλα Μπρούνι, πρώην «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας, αλλά και την πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Ρασιντά Ντατί.
Ο ίδιος, κατά την εκδίκαση της υπόθεσής του παραδέχτηκε μόνο ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με ορισμένες πελάτισσές του, ενώ με ορισμένες από αυτές απέκτησε και παιδιά.
Η κλινική La Muette στο Παρίσι την οποία διευθύνει ο Αζού, έχει άριστη φήμη στη Γαλλία, καθώς τα ποσοστά επίτευξης εγκυμοσύνης με μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είναι αρκετά υψηλά.
Κατάθεση 51χρονης Μαρί Γεζεκέλ σε δικαστήριο του Παρισιού:
«Κατά την διάρκεια της επίσκεψής μου στην κλινική, στα μέσα της δεκαετίας του ‘ 80, ο Αντρέ Αζού μου είπε ότι αφού δεν μπορούσε να με αφήσει έγκυο ο άντρας μου, θα το έκανε εκείνος.
Ήμουν 20 ετών και απογοητευμένη. Αμέσως με βίασε. Ξαναπήγα να τον δω δύο φορές και κάθε φορά με βίαζε. Έπεσα στην παγίδα του γιατί ήθελα απεγνωσμένα ένα παιδί».
Από την πλευρά του, μετά την κατάθεση της Γεζεκέλ, ο Γάλλος γιατρός έσπευσε να πει πως, όλες τις φορές, η πελάτισσά του ήθελε να κάνει σεξ μαζί του κι ότι ο ίδιος δεν άσκησε βία.  
Τα φαινόμενα των ψευδών καταγγελιών από γυναίκες ενάντια σε άνδρες κύρους αλλά και σε άλλους, αυξάνουν, όσο αυξάνουν τα προνόμια που δόθηκαν και όσο αυξάνουν τα κονδύλια για δήθεν κακοποίηση γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: