CANADA: ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Επιβεβαίωση των μελετών του ΣΥΓΑΠΑ: Ο Μπρέβνικ και η σεξουαλική εξάρτηση από τη μητέρα του

«Μια Νορβηγική Τραγωδία»: Απλώς επιβεβαιωνόμαστε για το κακό που κάνουν οι μαμάδες που έχουν μοναδική επιμέλεια και αποξενώνουν το μπαμπά από το αγόρι.

Ο μακελάρης του Όσλο και η σεξουαλική εξάρτηση από τη μητέρα του.
«Μια Νορβηγική Τραγωδία» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου το οποίο κυκλοφορεί για τη ζωή του Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, στο οποίο στοιχειά-σοκ για την «τραυματική» παιδική ηλικία του μακελάρη του Όσλο έρχονται στο φως.
Η σεξουαλική εξάρτηση από τη μητέρα του, οι βίαιες τάσεις που είχε από παιδί και οι συχνές επισκέψεις σε κέντρα ψυχικής υγείας, σχολιάζονται αναλυτικά στο νέο βιβλίο για τον Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ.
Ο συγγραφέας του εν λόγω βιβλίου, Άαγκε Μπόρκεγκρεβινκ, επικαλείται εκθέσεις παιδοψυχολόγων, και υποστηρίζει ότι Μπρέιβικ κακοποιούνταν σωματικά και ψυχολογικά από τη μητέρα του, Βένκε Μπέρινγκ, από βρεφική ηλικία.
«Η μητέρα του Μπρέιβικ τον κακοποιούσε σωματικά από όταν εκείνος ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Τον χτυπούσε και του έλεγε συχνά ότι θα ήθελε να ήταν νεκρός», σύμφωνα με τον Μπόρκεγκρεβινκ.
Μάλιστα, ο συγγραφέας αναφέρει ότι η μητέρα του Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, πίστευε ότι ο γιος της θα εξελισσόταν σε ένα ιδιαιτέρα βίαιο άτομό καθώς και ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στους συνανθρώπους του και όλα αυτά, πριν εκείνος γίνει πέντε ετών.
«Τον έβλεπε σαν ένα ενήλικο βίαιο άτομο, παρόλο που ήταν μόνο ένα αγοράκι» λέει ο Μπόρκεγκρεβινκ. Η Μπέρινγκ θεωρούσε ότι ο γιος της ήταν «επιθετικός, υπερκινητικός και προσκολλημένος σε αυτήν» ήδη από την εποχή που θήλαζε.
«Η Βένκε Μπέρινγκ και ο γιος της κοιμόντουσαν μαζί κάθε βράδυ και είχαν στενή σωματική επαφή» σύμφωνα με ψυχολόγους του κέντρου παιδικής και νεανικής ψυχικής υγείας της Νορβηγίας όπου ο Μπρέιβικ και η μητέρα του έμειναν για αρκετές εβδομάδες το 1983, μετά από καταγγελία γειτόνων τους για απρεπή σεξουαλική συμπεριφορά από πλευράς της.
«Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, οι γείτονες δήλωσαν ότι είχαν σοκαριστεί από την άκρως σεξουαλική γλώσσα της μητέρας» αναφέρεται στο βιβλίο.
Μάλιστα, σε έκθεση των ψυχολόγων του κέντρου παιδικής και νεανικής ψυχικής υγείας της Νορβηγίας, η Μπέρινγκ περιγράφεται ως μια γυναίκα «με εξαιρετικά δύσκολη νεανική ζωή, μεταιχμιακή δομή προσωπικότητας και μια ελάχιστα ορατή, αλλά πανταχού παρούσα κατάθλιψη, η οποία προβάλλει τις πρωτόγονα επιθετικές και σεξουαλικές της φαντασιώσεις στον μικρό Μπρέιβικ».
Πάντως, ο συγγραφέας Άαγκε Μπόρκεγκρεβινκ έχει δεχτεί έντονη κριτική λόγω της απόφασής του να δημοσιεύσει τις ιατρικές αναφορές των επιστημόνων με πολλούς να κάνουν λόγω για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της κ. Βένκε Μπέρινγκ η οποία έκανε εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική μια ημέρα αφότου ο γιος της έβαψε με αίμα το νησί Ουτόγια, τον Ιούλιο του 2011.
Πηγή: The Telegraph http://www.protothema.gr/world/article/?aid=228447


Δεν υπάρχουν σχόλια: