CANADA: ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΜΕ…???

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΜΕ…???

Γνωριστήκατε, ερωτευτήκατε, τα βρήκατε, τα χάσατε, χωρίσατε. Και τώρα τι γίνεται? Μπορεί εσύ να μην μπορείς να δεις καθαρά ακόμα, για αυτό ίσως θα μπορούσες να εμπιστευτείς την όραση της κολλητής σου, που όσο να’ ναι βλέπει λίγο πιο καθαρά, για να μην αναγκαστείς μετά να λες, ναι Χρύσα, είχες δίκιο. Πάλι. Γιατί ως γνωστόν, όποιος είναι έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λέει. Όχι μην πας στον οφθαλμίατρο, δεν φταίει αυτό. Απλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις την νέα κατάσταση.
Πολλές φορές, όταν φεύγουμε από μία σχέση, στην ουσία δεν φεύγουμε πραγματικά. Στους φίλους λέμε ότι εγώ με τον Τάκη χώρισα, τέλος, δεν πήγαινε άλλο, ναι ναι είναι οριστικό. Και εννοούμε, βγάλαμε την ταμπέλα της σχέσης για τους γύρω-γύρω, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε, και θα δούμε που θα πάει. Τέτοιες καταστάσεις όμως το πολύ πολύ να πάνε μέχρι το περίπτερο. Και ούτε καν της πλατείας, αλλά αυτό που είναι στην γωνία.
Αυτό είναι το γνωστό σε όλους ερωτικό-φιλικό. Κάποια στιγμή όμως, σταματάς να το παίζεις, γιατί κουράζεσαι κιόλας. Και στο ερωτικό-σκέτο, δεν γίνεται να γυρίσεις, γιατί αν ήταν έτσι, δεν θα είχες φύγει ποτέ. Οπότε, θέλοντας και μη, θα πας στο φιλικό.
Η φιλική σχέση όμως μεταξύ δύο πρώην, είναι λιγάκι περίεργη, όσο πολιτισμένα και αν έχεις χωρίσει. Φαντάσου αν έχεις σφαχτεί κιόλας. Άρα το μόνο που γίνεται, είναι να έχεις μία τυπική σχέση μαζί του. (Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση σφαξίματος). Μπορείς να κρατήσεις κάποια επαφή με τον πρώην σου, όμως όχι αμέσως μετά τον χωρισμό σας. Μην ξεχνάς πως ήταν ένα μέρος της ζωής σου, όμως τώρα που ξεκαθαρίσατε τα πράγματα είσαι έτοιμη να πας παρακάτω. Και έτσι, από δεσμευμένη, γίνεσαι ελεύθερη!
© Αναστασία Μαρκαντώνη
http://www.femalecity.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια: